Renovering og rengøring af dine fliser

Hos DUCHS tilbyder vi unikke produkter og service som giver fantastiske holdbare fliser.

Duchs står klar med rådgivning og en hjælpende hånd når dine fliser skal renoveres, rengøres eller du vil have hjælp til at klargøre fliserne til at stå i mod grønne alger og flisepest. Vi benytter os af de bedste produkter på markedet, som er miljøvenlige, ekstremt vandafvisende, selvrensende og som er specielt fremstillet til mineralske overflader som indkørsler, flisegange og terrasser. Nedenfor kan du se en film som forklarer fordelene ved imprægnering af dine fliser samt billeder fra en række af vore tilfredse kunder

 Kontakt DUCHS allerede i dag for at høre hvad vi kan gøre for dine facader.

Fliserengøring

Er du træt af, at din flisebelægning ser gammel, beskidt og slidt ud? Så er der hjælp at hente hos os.
En terrasse fyldt med grønne alger og flisepest giver ikke den store lyst til, at opholde sig på den, men nu er hjælpen nær.

Duchs har uddannet sig i professionelt at rengøre og forsegle flise-belægningen igen, så den kan modstå fremtidige angreb.

Dette gør, at du kan spare rigtig mange penge og tid i forhold til at skulle anlægge nyt. Denne behandling gør, at du får gløden tilbage i dine fliser, og får fremtiden kan nyde en flot belægning, som du glædeligt viser frem for din familie og husets øvrige gæster.

Dette gælder også hvis du har en ydervæg eller kælderskakt som altid er fugtig på murværket, så lad os rense og forsegle den så den forhindre fugten i at trække ind og give frostskader.
Kontakt DUCHS for et godt tilbud, vi sidder klar ved telefonen, tlf: 26 79 12 73

Imprægnering af dine fliser

proPERLA® Paving Impregnator er en vandbaseret imprægnering, til alle mineralske overflader som tage, indkørsler, flisegange, terrasser og gårdhaver.

proPERLA® Paving Impregnator er en vandbaseret flise imprægnering, baseret på den nyeste nanoteknologi. Den kan bruges på alle mineralske overflader som indkørsler, flisegange, terrasser og gårdhaver. proPERLA® Paving Impregnator er af en særlig kemisk sammensætning, der reagerer med mineralske stoffer og aktivt binder sig til mineralske overflader som beton, skifer etc. Den beskytter overfladen mod regn, smuds, alger, forurening, olie, fedt, etc.
proPERLA® Paving Impregnator anbefales til alle mineralske overflader af beton, tegl, skifer mv.

Fordele ved at anvende dette produkt:

  • Baseret på den nyeste nanoteknologi.
  •  Videnskabeligt udviklet til at beskytte mineralske overflader ved aktiv binding.
  • Minimerer vedhæftning af pletter.
  • Specielt fremstillet til mineralske overflader som indkørsler, flisegange og terrasser.
  • Ekstremt vandafvisende og selvrensende.
  • Farveløs.
  • Minimerer vækst af grønne belægninger.
  • Minimerer oliepletter
Kontakt DUCHS for mere information om dette produkt!

Algebehandling af udendørsareal

Ser din terrasse eller indkørsel træt og slidt ud?                     
Overvejer du at købe nyt?                    
Så STOP lige op og læs her først…    
                          
Er du træt af, at dine fliser ser gamle og slidte ud, er de angrebet af flisepest (hvide pletter) eller af grønne alger?
                          
Vi kan få dine fliser til at fremstå som nye igen, Duchs rengør fliserne med højtryksrenser og til sidst forsegler vi dine fliser igen. Denne behandling gør fliserne modstandsdygtige over for fremtidige angreb. Behandlingen gør at alger, olie og fedt ikke kan trænge ned i fliserne.                              

Du sparer mange penge ved ikke at skulle fjerne gamle fliser, for derefter at få lagt en ny bund, samt indkøb af nye fliser. Kan du ikke selv lægge de nye fliser kan det blive en dyr omgang, at få den terrasse eller indkørsel du drømmer om.                              
Vi kan, langt billigere, hjælpe dig med at nyde sommeren på en flot terrasse, eller parkere bilen i en pæn og rengjort indkørsel.                              
Samme behandling kan også afhjælpe, hvis du har en husvæg der enten er angrebet af alger eller hvis du har fugtproblemer. Behandlingen gør dit murværk vandafvisende og forhindrer derfor fugt samt gør det svært for alger at bide sig fast.                              
Kontakt DUCHS for et godt tilbud, vi sidder klar ved telefonen, tlf: 26 79 12 73